Osteluni on karannut käsistä totaalisesti. Ajattelen koko ajan, että tarvitsen lisää kenkiä ja mekkoja ja kaikkea, koska vanhat vaatteet ovat isoja. Pitäis nyt saada nuo vanhat kuteet kirpparille tai kaappeihin ei mahdu kohta enää mitään. Tällä hetkellä tili on nollilla, sillä käytin viimeiset rahani sandaaleihin, joista en ole ihan varma, että pystynkö niillä edes kävelemään. Naurettavaa meininkiä.

Painokin on pysynyt samoissa lukemissa kohta kuukauden. Heti, kun uimahalli meni kiinni, pysähtyi painon lasku. Olen myös ruokkinut ahdistustani taas syömällä, mitäs muutakaan kuin sipsejä. Tunnen itseni ihan idiootiksi, kun en saa mitään tehtyä loppuun asti. Luovutan kaiken aina niin helpolla. Nyt mun pitäisi muistaa taas se oikea tavoite laihduttamisessa eli ei nopeasti vaan pysyvästi. Sillä ehkä saisin taas itseni liikkumaan ja syömään paremmin.

En tiedä johtuuko huonosta syömisestä vai liikunnanpuutteesta, että nukun noin 12 tuntia päivässä. Enkä saa itseäni aamulla ylös, vaikka miten kello soisi. Ja se soi neljän minuutin välein torkulla. Kun ei ole mitään syytä nousta ylös, niin sitten ei varmaan halua herätäkään aikaisin. Tai edes yhdeksältä....